Laden...

Tabletkar Safecart 36

Speciale prijs € 1.299,00 € 1.073,55 Normale prijs € 1.399,00 € 1.156,20
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor €1.299,00€1.399,00 totaal

In deze Safecart 36 kunt u 36 tablets efficiënt opbergen, opladen en vervoeren. De overzichtelijk ingedeelde kar is voorzien van 36 verticale schappen waarin de apparaten rechtop gezet kunnen worden.

Opgeruimd en overzichtelijk

Gebruikt u binnen uw bedrijf of organisaties tablets, dan heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Een tabletkar biedt hier de oplossing. Aan het begin van de dag wordt de tabletkar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen tablets door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet iedereen zijn tablet of iPad weer in de trolley, waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald. Gedurende de nacht worden de apparaten opgeladen, zodat ze de volgende dag weer klaar zijn voor gebruik.

Praktisch in gebruik

Aan de achterzijde van de kar bevinden zich 36 stopcontacten. De adapters kunnen daarin gestoken worden en de snoeren kunnen via de de kabelclips naar de voorzijde worden geleid. Zo voorkomt u een wirwar aan kabels. Vervolgens kan de kar met één stekker op het stopcontact worden gestoken. De 2 meegeleverde timers maken het mogelijk om het opladen te plannen en voorkomen overbelasting.

Dankzij de zwenkwielen kan de kar makkelijk van plek tot plek gereden worden. De deurtjes aan de voor- en achterzijde kunnen middels een sleutel worden afgesloten. Er worden 4 sleutels meegeleverd.

Kenmerken

Aantal devices: 36
Maximale afmetingen tablet: 30 x 24 x 3,5 cm
Aantal sleutels: 4

Specificaties
SKU LP-1236
EAN 5601570605005
Kleur Beige
Aantal tablets / laptops 36
Lades / Schappen Schappen
Geschikte apparaten Tablets
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen