trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,8
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Tablet/laptopkar voor 24 devices - Met antibacterieel UV-C licht - Safecart 24

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Productomschrijving

In deze tablet-/laptopkar kun je tot wel 24 tablets of kleine laptops tot 15,6 inch efficiënt opbergen, opladen, vervoeren én desinfecteren. De overzichtelijk ingedeelde kar is voorzien van 24 verticale schappen waarin de apparaten rechtop gezet kunnen worden. Dankzij de antibacteriële UV-C lampen wordt de verspreiding van virussen tegen gegaan.

Laptopkar met desinfecterend UVC licht

Deze laptopkar is voorzien van Philips UV-C lampen met CE en TÜV certificering. Het ultraviolette licht doodt bacteriën, virussen en schimmels. De desinfecterende werking is getest en effectief bewezen op Covid en honderden andere bacteriën en virussen. UV lamp desinfectie kan een zeer waardevolle rol spelen in het tegengaan van de verspreiding van virussen binnen jouw bedrijf, school of instelling.

Plaats de gebruikte apparaten in de laptopkar om deze te desinfecteren en op te laden. De UVC lampen kunnen handmatig ingeschakeld worden middels de knop aan de buitenzijde van de kar. Wanneer het deurtje van de kar geopend wordt, schakelen de UV-C lampen automatisch uit om blootstelling te voorkomen. Vervolgens kunnen de apparaten weer veilig gebruikt worden. Ideaal voor situaties waarin meerdere mensen gebruik maken van dezelfde apparaten.

Safecart met UV-C lampen

Deze Safecart24 is voorzien van kunststof verdelers die iedere plank verdelen in 12 schappen. Tussen de schappen past een apparaat met een maximale dikte van 3,5 cm. De laptopkar is aan de buitenzijde voorzien van een aan- en uitknop voor zowel de stroomtoevoer naar de devices als de desinfecterende lampen.

Verder heeft de kar een handig kabelmanagement systeem om een wir war aan kabels te voorkomen. De kabels worden via haakjes op de schappen naar de achterzijde geleid, waar de adapters netjes in een bak gelegd kunnen worden. Zo zijn de adapters niet zichtbaar en blijft de kar opgeruimd.

Wil je de kar aan het einde van de dag opbergen in een afgesloten ruimte? Geen probleem! Je verplaatst de kar gemakkelijk dankzij de stevige handvatten en zwenkwielen.

Laptopkar voor 24 laptops of tablets

Bedienen van deze laptopkar is heel eenvoudig. De stroomtoevoer en UVC lampen zijn apart in- en uit te schakelen door middel van het bedieningspaneel aan de buitenzijde. Schakel je de stroomtoevoer van de kar in, dan worden de apparaten alle 24 gelijktijdig opgeladen. Het ingebouwde controlepaneel zorgt ervoor dat de apparaten niet worden overbelast of beschadigen door een piekspanning. Tevens voorkomen de ventilatiegaten oververhitting.

Middels de deuren aan de achterzijde krijg je toegang tot het geavanceerde bedieningspaneel dat diverse functies heeft. De aansluitpunten A en B leveren continu spanning. Je kunt hier bijvoorbeeld een wireless accesspoint op aansluiten. De groepen 1,2,3 en 4 hebben de volgende mogelijkheden;

- Alle groepen gelijktijdig continu opladen
- Alle groepen gelijktijdig getimed opladen
- Cyclus functie met timer (bijvoorbeeld eerst 100 minuten groep 1, daarna 100 minuten groep 2 enz..)

oplaadsysteem tabletkar

Extra stevige wielen
De wielen van de Safecart24 zijn extra stevig uitgevoerd zodat het verplaatsen van zwaar beladen tabletkar geen enkel probleem is.

wielen tabletkar

Kabelmanagement
Middels het kabelsysteem worden kabels netjes langs de schappen geleid. Hierdoor krijg je nooit een warboel van kabels.

kabelmanagement tabletkar

Stevig 3-pins slot
Het slot van de Safecart24 zet zichzelf vast in aan de zijkant en in de onder- en bovenzijde van de laptopkar. Op deze manier zijn de apparaten veilig opgeborgen.

slot tabletkar

Breedte 71 cm
Diepte 62 cm
Hoogte 93 cm (101,5 cm incl handvatten)
Gewicht +/- 75 kg
Maximale afmetingen tablet/laptop 30,5 x 38 cm
Maximale dikte tablet/laptop 3,5 cm
Aantal meegeleverde sleutels 4

Meer informatie
SKU HJ-CM65-24UV-C
EAN 5601570645018
Kleur Wit
Aantal tablets / laptops 24
Lades / Schappen Schappen
Geschikte apparaten Chromebooks, Laptops, Tablets
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op